Industrielt

Gjennom et tett samarbeid med Sozio, tilbyr vi innovative løsninger for duftsetting og maskering til selv de mest krevende miljøer.

En ny, innovativ og unik parfyme kan være avgjørende for et produkt. Vi tilbyr ekspertise innen olfaktorisk veiledning for å optimalisere produktets egenskaper.

Problemer med vond lukt fra for eksempel aminer, IPA eller parafiner?

Våre produkter har en patentert teknologi som dekker over vond lukt fra industrielle kjemikalier. Vi tilbyr også produkter som på en miljøvennlig måte fjerner permanent vond lukt.


Clean Fragrance

I tråd med sine retningslinjer for alltid å forbedre sin grønne og bærekraftdyktige profil, har Sozio utviklet en helt ny og rimelig produktserie, Clean Fragrance, for Personal Care- og Household-produkter.

Ved siden av å kunne tilby Cosmos-Ecocert parfymer, organiske Cosmos-Ecocert og NOP-USDA parfymer, har Sozio tatt ett stort skritt fremover og utviklet sitt eget Clean Fragrance merke.

Produktene i serien er fri for allergener og gluten. Serien er dessuten et fristende økonomisk alternativ til andre tilsvarende produkter. Sozio har utarbeidet en svarteliste over ingredienser som er forbudt under deres Clean Fragrance merke. Ta kontakt hvis du ønsker begge presentasjonene tilsendt i sin helhet.


Personlig pleie

Vi har flere parfymer som er både organiske og hypoallergiske. Vi er stolte av å kunne tilby produkter som er sertfisert av blant annet CosMos og Ecocert. I tillegg tilbyr vi en rekke parfymer kompatible for Svanemerket-sertifisering.

Med over 300 000 forskjellige parfymer i biblioteket har vi noe som passer for enhver nese.


Kontakt oss for veiledning, utvikling eller andre forespørsler!